Ledene skulpture

Iz kock ledu izdelujemo ledene skulpture  po vaših željah. V skladu z vašimi željami vam izdelamo različne oblike in velikosti. Možnosti je praktično neomejeno, ledene umetnine pa so primerne za vsakršne priložnosti. Največkrat so prisotne na obletnicah, porokah, dogodkih, protokolih.

Najbolj popularne ideje za izdelavo so živali, logotipi podjetij, ledeni šanki, snežaki, v ledeni skulpturi zamrzjeni izdelki itd..

Torej iz  ledu lahko izoblikujemo posebne oblike, logotipe podjetij ali izbrane fotografije, objekte za točenje pijač, torej vse kar premore vaša domišljija… Ta umetnost se nikakor ne more primerjati s kiparjenjem v obstojne materiale, kot je kamen les, bron… Je svojevrstna umetnost, ki se igra v svetlobi s svojo kristalno prosojnostjo. To so skulpture, vklesne v vodo. Ledene skulpture spadajo med najimpresivnejše umetnosti, ki se tako v svetu kot pri nas vedno bolj razvija.

Cena je odvisna od zahtevnosti izdelave. Ledena skulptura iz ene kocke ledu 50 cm * 50 cm * 30 cm stane od 230 eur naprej za ponudbo nas prosim kontaktirajte.

LEDENE SKULPTURE JE POTREBNO NAROČITI NAJMANJ 15 DNI PRED DOGODKOM.