Dostava ledu

Dostava ledu že na več kot 300 lokacij po Sloveniji, lahko pa led naročite na 041 642 344 ali 040 422 269.Smo prvo podjetje v Sloveniji, ki se ukvarja s proizvodnjo in dostavo ledu  z katerim lahko mnogim gostincem pomagamo k kvalitetnejši in donosnejši gostinski ponudbi.

Dostavljamo led v vrečkah in v izolacijski embalaži na katerokoli lokacijo v dogovorjenem terminu z lastnim transportnim sredstvom. V najem dajemo zamrzovalne skrinje in ledomate ter kombi z zamrzovalno komoro.

Ponujamo vam najem:

  • Ledomatov
  • Zamrzovalnega prostora v zamrzovalnici v Celju ali Ljubljani
  • Skladiščenja zamrznjenih izdelkov
  • Zamrzovalnih skrinj
  • Izolacijskih embalaž
  • Najem kombija z zamrzovalno komoro / hladilno komoro ( za hlajenje pijače,  hrambo ledu ali prevoz)*

Izolacijska embalaža

Led pakiramo v 10 kg vreče, v kolikor pa gre za večjo prireditev pa predlagamo tudi najem izolacijskih embalaž, kjer se led ohrani do več dni.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam v najkrajšem času priskrbimo zadostno količino ledu ( g. Jaka Obrez 0038641642344).

Kje vse potrebujete led?

Izpostavili bi mogoče diskoteke katere potrebujejo led samo enkrat do dvakrat na teden da jim je bistveno ceneje naročiti dostavo ledu kot pa investirati v zmogljiv ledomat. Poleg tega pa bodo rešeni skrbi z ledom in ga bodo na zabavi imeli vedno dovoj.

Cenik

Vrečke

Za vse tiste, ki pa imajo dovolj zmogljive ledomate pa ponujamo vrečke prirejene posebno za hrambo ledu. Vrečke so kompaktnejše, bolj termo-izolacijske , proizvedene skladno za hrambo živil in odpornejše na udarce, tako da se ne trgajo. Ponujamo dve vrsti vrečk: